/ Ryger relax. Fangehullet Bondage lege i mørke. Stearin rum Der må KUN leges med stearin i dette rum, ingen andre steder i klubben. Gulvskraber, fejebakke og kost står ved skraldespanden.

Dansk par sex swingerklub i kbh - Swingerklub København

Herunder kan du / I få et indblik i vores swingerklubs fantastiske rum og hvad de evt. Klubben er fordelt på 2 etager som i alt, giver godt 700 kvm i nærheden af KBH. Sprit venligst af efter jer. Dark room Brug håndklæde til at ligge. Kig ned til vores swingerklub i Ishøj og mærk selv efter. Samtale og hygge snak er forbeholdt relax områderne, tak. Nordens største og mest eksklusive swingerklub i Ishøj i nærheden af København. Rummet kan benyttes af alle, hvis ikke gardinet er lukket for.

Dansk par sex swingerklub i kbh - Mexican Train Dominoes

Singler har ingen adgang. Vis hensyn til de legende, tal lavt. Vores Swinger klub er stedet hvor alle, par som single mand og kvinde, fra nye som aldrig har været i miljøet før, til de der gennem mange år har leget i swinger verdenen, er velkommen. Husk at børste dig selv af inden du forlader rummet. Alle former for dominans er ikke tilladt i cafeen. Rummet kan benyttes af alle, hvis døren ikke er lukket. Sprog: velkommen til Klub Swingland - En fantastisk legeplads for voksne. Sanse rum Leg med olie er kun tilladt i dette rum. Dybets fristelser / Grotten Brug håndklæde og vådlagen at ligge. Sengen er beklædt med vaskebart betræk. I vores swingerklub mødes ligesindede helt anonymt og uforpligtende, for at udleve en masse frække fantasier, i trygge og eksklusive omgivelser. Ingen støvler eller stiletter i sengen. Bunny room, brug håndklæde og våd lagen til at ligge. Det er kun tilladt at ryge i cafeen. Oprydning efter leg, påkrævet. Ryd op efter dig / Jer selv, tak. Par rum Rummet er KUN for par. Privat rum, brug håndklæde og vådlagen at ligge. Sprit af efter brug tak. Ingen støvler eller stiletter i sengen. Ny film, spørg personalet. Brug håndklæde og våd lagen til at ligge. Privat rum Brug håndklæde og vådlagen at ligge. Glory holes, brug håndklæde og våd lagen til at ligge. Kan bruges til, kun fantasien finger fisse thai massage farsø sætter grænser. Bare med på en lure, benyt venligst Grotten. Glas og krus må ikke forlade relax områderne. Fælles bad og toilet. Brug håndklæde til at ligge. Sexfri zone, lounge / Ikke ryger relax, det er ikke tilladt at ryge i lounge området. Ryd op efter dig selv, tak. Det er ikke tilladt at have glas og krus. Rummet kan benyttes af alle. Det er ikke tilladt at ryge. Ingen støvler eller stiletter i møblerne. Biograf, sid på håndklædet i møblerne. dansk par sex swingerklub i kbh